Abonnementen


CyberManager Standaard - C

ISMS + PIMS

Voor kleine organisaties die willen of moeten voldoen aan de ISO 27001 standaard (of NEN7510 voor de zorg) en een ISMS volgens deze standaard moeten implementeren. De ”Standaard” is ook voorzien van Privacy functionaliteit.

Via het ISMS menu ziet u de status van uw ISMS, uw risico’s, uw uitvoering- en verbeter) taken, uw rapportages zoals de Directiebeoordeling etc. Uw Informatiebeveiliging wordt hiermee aantoonbaar beheerst volgens de ISO27001 of NEN7510 norm. Middels het PIMS menu heeft u onder andere inzicht in uw datalekken en verwerkingsregister.

 

CyberManager Advanced - C

ISMS + PIMS + CSMS

Voor organisaties die een professioneel ISMS nodig hebben voor opzet, bestaan en werking. Assurance voor normen zoals ISO27001, NEN7510, BIO, SOC2, en ISAE3402. Een Privacy systeem (PIMS) voor de AVG/GDPR met verwerkingsregister, (pré) DPIA’s en hun cyber risico’s willen beheersen en direct inzicht nodig hebben in de implementatiestatus, uitgevoerde controles en kwetsbaarheden van de belangrijkste (zero trust) systemen via het CSMS.

Opzet, bestaan en werking voor zowel het CSMS, ISMS en PIMS is eenvoudig te realiseren en de managementsystemen zijn geïntegreerd.  De advanced biedt ook Single Sign On integratie met ADFS, AzureAD of Okta voor gebruikerstoegang.

CyberManager Pro - C

ISMS + PIMS + CSMS + BCMS

Als de “CyberManager Advanced”, maar nu ook uitgerust met een Business Continuity Management System. Uw belangrijkste systemen kunt u selecteren om in het BCMS beheerst te worden. Van Business Continuity assessments, tot aan Business Continuity planning, alsmede de aansluiting op de ISO 22301 voor een eventuele certificering op deze norm. Het BCM is volledig te integreren met bijvoorbeeld de BIA’s van het CyberManager ISMS.

 

 

 

CyberManager Advanced-Q

ISMS + PIMS + QMS

vanaf €2950

Als de “CyberManager Standaard”, maar nu ook uitgerust met een Quality Management Systeem. Uw belangrijkste systemen kunt u selecteren om in het QMS beheerst te worden.

Van Quality assessments, tot aan Quality management planning, alsmede de aansluiting op de ISO 9001.

CyberManager Pro-Q

ISMS + PIMS + BCMS + QMS

vanaf €4250

Als de “CyberManager Advanced”, maar nu ook uitgerust met een Quality Management Systeem. Uw belangrijkste systemen kunt u selecteren om in het QMS beheerst te worden.

Van Quality assessments, tot aan Quality management planning, alsmede de aansluiting op de ISO 9001.