Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht met veelgestelde vragen kunt u vast een antwoord vinden op uw vraag, maar onze medewerkers staan ook voor u klaar!

U kunt telefonisch contact opnemen met onze servicedesk via: 024-3297772 Een email met vragen kunt u doorsturen naar: support@irm360.nl Of het contactformulier invullen.
Het is mogelijk alle data vanuit de CyberManager naar een Excel format of een PDF te exporteren.
De CyberManager werkt in moderne browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge en Apple Safari.
Een taakgebruiker kan enkel en alleen taken uitvoeren die aan hem/haar toegewezen zijn, voorbeelden hiervan zijn een implementatie-, audit- of to-do taak. Een managementgebruiker kan bijvoorbeeld taken uitzetten, processen beheren en gebruik maken van alle andere managementfunctionaliteiten.
Ja, de CyberManager is een SaaS-applicatie en daar is een internetverbinding voor nodig.
Onze organisatie, ons platform en onze datacenters in Nederland zijn gecertificeerd volgens ISO 27001:2013, een door UKAS geaccrediteerde norm. De datacenters hebben een dubbele systeem failover in geval van verlies. We voeren regelmatig CHECK-penetratietests uit van de services, er zijn meer aanvullende verantwoordelijkheden die verder gaan dan ISO 27001. Dit geeft onze klanten veiligheid en zekerheid in onze oplossing en clouddiensten. Lees meer over onze beveiligingscertificaten.