ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement


ISO 9001 is de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Met deze erkende kwaliteitsnorm kunnen organisaties aantonen dat diensten en producten van een verwachte kwaliteit zijn. De norm kan beschreven worden als een maatstaaf voor vertrouwelijkheid en transparantie. Er staan eisen in om kwaliteitsmanagementsystemen te standaardiseren, controleren en meetbaar te maken.

Echter, brengt een ISO 9001 verschillende voordelen met zich mee zoals het voortdurend verbeteren en stroomlijnen van processen, genereert duurzame groei door middel van risicogericht werken, en verbeterde samenwerking met stakeholders voor effectievere supply chain. Deze verbeteringen brengen operationele prestaties naar een hoger niveau met minder fouten en hogere winst. En dankzij de efficiëntere manier van werken besparen organisaties geld, en de doelgerichte interne processen motiveren het personeel en zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Hierdoor verbreden organisaties mogelijkheden door aantoonbaar aan wet en regelgeving te voldoen en zo waardevolle klanten binnenhaalt.

Meer weten over de ISO 9001, ISO 22301 of andere certificeringen die voor jouw organisatie interessant zijn?

Of hulp nodig bij implementatie van de normen? We komen graag in contact voor mogelijkheden en informatie!

Mail naar: sales@irm360.nl of vul het contact formulier hier in!

Klanttevredenheid verhogen met ISO 9001? of grip op continuïteit met ISO 22301?

Onze managementsystemen ondersteunen bij implementatie en certificering!