Het team


Het IRM360 team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals.

Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen.

 

 

Maak hieronder kennis met onze mensen!

Marcel Lavalette - CEO

Marcel Lavalette

CEO

Marcel heeft brede ervaring in de ICT.  Hij heeft veel ervaring met consultancy op het vlak van informatie-, privacy- & cyber security, certificeringen en hij heeft diverse managementrollen vervuld. Met zijn bedrijfskundige informatica en IT audit achtergrond richt hij zich vooral op integrale risicomanagement oplossingen.

Binnen IRM360 is Marcel verantwoordelijk voor de IRM360 software oplossingen en de bedrijfsvoering.

 

Linda Halleriet - Office Manager

Linda Halleriet

Office Manager

Als Office Manager houdt Linda zich bezig met alles wat er zich op kantoor afspeelt. Van de dagelijkse activiteiten en interne communicatie, tot het organiseren van vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Daarnaast heeft ze diverse administratieve taken en ondersteunt zij in de facturatie. Zij zorgt ervoor dat alles binnen IRM360 gestroomlijnd loopt.

 

 

 

Dirk Sanders - Manager Software Delivery

Dirk Sanders

Manager Software Delivery

Dirk is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van de Service Delivery en software consultancy activiteiten. Tevens verzorgt hij implementatie- en gebruikerstrainingen en geeft hij advies over en voert software implementaties uit.

Onlangs heeft Dirk zijn Lead Implementer ISO 27001 certificaat behaald, met het behalen van dit certificaat kan zijn kennis nog breder ingezet worden.

 

Maude van Dijk - Account & Marketing Manager

Maude van Dijk

Account & Marketing Manager

In haar rol als Marketing Manager focust Maude zich op alle marketing activiteiten van IRM360 en onderhoudt ze alle verschillende kanalen waarin dit wordt uitgevoerd. Ze is verantwoordelijk voor alle internationale zakelijke relaties. Daarnaast houdt zij zich bezig met het up-to-date houden en vormgeven van de website en sociale media.

Maude is haar CISM (Certified Information Security Manager) opleiding aan het afronden en ze zal hierna meer focus gaan leggen op Sales werkzaamheden.

Siger Lodewijks - Junior Service Delivery Software Specialist

Siger Lodewijks

Junior Service Delivery Software Specialist

Siger houd zich bezig met het opstellen en onderhouden van gebruikers-, implementatie- en installatiedocumentatie en bij de implementatie en registratie van licenties. Hij adviseert ook over compliance en risicobeheer. Siger zit in het laatste jaar van zijn studie Security Management bij Saxion en zal afstuderen bij IRM360.

Onlangs ontving Siger het Lead Implementer ISO 27001 certificaat, waarmee hij zijn kennis nog breder kan toepassen.

Mart Swieringa - Junior Service Delivery Software Specialist

Mart Swieringa

Junior Service Delivery Software Specialist

Mart houd zich bezig met het opstellen en onderhouden van gebruikers-, implementatie- en installatiedocumentatie en bij de invoering en registratie van licenties. Hij adviseert ook over compliance en risicobeheer.

Mart zit in het laatste jaar van zijn studie security management bij Saxion en zal afstuderen bij IRM360.

Sander van den Broek - Stagiair Software Delivery

Sander van den Broek

Stagiair Software Delivery

Sander werkt als stagiair op de support afdeling. Hij is betrokken bij verschillende projecten en activiteiten.

Sander studeert Security Management aan Saxion en zit momenteel in het vierde jaar.