Over ons


Integrale en bewezen aanpak gericht op klantentevredenheid

IRM360 is gespecialiseerd in het bouwen en leveren van Integrated Risk Management-oplossingen voor bijvoorbeeld informatiebeveiliging, privacy, business continuity en/of cybersecurity. Inmiddels mogen wij vele organisaties in de ICT, (financiële)dienstverleners, accountants, gemeenten, Zelfstandige Bestuursorganen, ziekenhuizen, verpleeg- en woonzorginstellingen en organisaties in de (maak)industrie tot onze gebruikers rekenen. Zowel in Nederland als in België, Duitsland, Frankrijk, Polen en landen zoals Turkije, Zuid Afrika, Australië en Argentinië worden onze CyberManager ISMS, PIMS, CSMS, BCMS, QMS, FRMS en RAMS managementsystemen gebruikt.

Onze principes 

Eenvoud & innovatie

Onze oplossingen dekken processen af die soms als complex beschouwd worden en veel van onze gebruikers zijn geen expert op het gebied van information security of privacy management. Hiervoor verwerken wij innovatieve en frisse concepten in onze software gericht op functionaliteit, gebruikersgemak en kostenbeheersing.

Resultaat gericht

Wij staan voor het resultaat waar onze software voor wordt aangeschaft. Onze gebruiker bewijzen dit middels de vele succesvolle implementaties, aantoonbare compliance en behaalde certificeringen op het gebied van bijvoorbeeld de ISO 27001, ISO 27701, SOC2, ISO 22301, ISO 9001, NEN7510, ISAE 3402, SOC2, BIO etc.

Samenwerking

Onze gebruikers krijgen volop de gelegenheid om samen met ons onze producten continu te verbeteren. Suggesties die bijdragen aan onze producten en passen in onze visie van Integraal Risico Management en "off-the-shelf" software (geen maatwerk) worden opgenomen in de roadmap.

Onze missie, visie, strategie en MVO

Missie

Onze missie is om de Cyber Weerbaarheid van onze klanten te verhogen en hun informatie te laten beschermen door te focussen op de betrouwbaarheidsaspecten "Beschikbaarheid, Integriteit, Vertrouwelijkheid en Privacy". We bereiken dit door software te bouwen op basis van pragmatische, betaalbare en schaalbare principes en door te zorgen voor een duurzame bedrijfsvoering die aansluit bij deze betrouwbaarheidsaspecten.

Visie

Onze visie is om een toonaangevende ontwikkelaar te zijn van betrouwbare, innovatieve en effectieve informatiebeveiligingsoplossingen voor organisaties van elke omvang om hun hun gevoelige informatie te beschermen tegen steeds evoluerende dreigingen, de risico's te verminderen en om te voldoen aan de toenemende regelgevende vereisten op het gebied van privacy en beveiliging en waarmee ook snel en kostenefficiënt certificeringen kunnen worden behaald.

Strategie

Onze strategie is om organisaties van elke omvang te ondersteunen bij het opzetten van effectief risicobeheersing en certificering door middel van gebruik van ons portfolio van integreerbare en schaalbare Plug & Play managementsystemen die gebaseerd zijn op de Integrated Risk Management (IRM) principes, onze ready-to-go content, Quick Start guides en overige trainings- en implementatiediensten.

We zullen ons blijven ontwikkelen om de veiligheid, kwaliteit en waarde van onze oplossingen te verbeteren alsmede onze service en kwaliteit.

Daarnaast zullen we onze aanwezigheid op de nationale en internationale markten blijven uitbreiden en nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan om onze groei te ondersteunen.

MVO

Onze maatschappelijke en duurzame betrokkenheid vinden wij niet meer dan logisch. Wij maken bewuste keuzen voor duurzame en energiezuinige oplossingen bij inkoop en hebben een ontmoedigingsbeleid voor lease auto's en een bemoedigingsbeleid voor het gebruik van openbaar vervoer. Zo beschikt onze kantoorlocatie "De Leeuwenbrug" over een energielabel A en is het direct gelegen naast het treinstation te Deventer.

Zowel op kantoor, onderweg of op klant of thuiswerk locaties is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. Het bieden van een veilige en prettige werksfeer vinden wij belangrijk voor onze medewerkers.

Wij ondersteunen ook diverse activiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk en diverse doelen. Zo hebben wij ons via een donatie verbonden aan het Mission Blue project om onze zeeën en oceanen te beschermen. Via een eigen IRM360 Mission Blue geldinzameling pagina voor dit goede doel willen wij graag iedereen stimuleren, bedrijven en particulieren, hier te doneren.

 

IRM360 B.V. Locatie Deventer

Leeuwenbrug 85
7411 TH Deventer
024-3297772

Google maps

IRM360 B.V. / Isatis Groep Locatie Nijmegen

Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
024-3297772

Google maps

Ons team


Het IRM360 team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals.

Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen.

 

Maak hieronder kennis met onze mensen!

IRM360-pic-Marcel.png

Marcel Lavalette

CEO

Ervaren (20+) c-level manager en informatiebeveiliging ondernemer.

Studeerde Bedrijfskundige informatica en IT-audit. CISA en ISO 27001 Lead Auditor.

IRM360-pic-Linda.png

Linda Halleriet

Office Manager 

Regelt alle kantooractiviteiten, inkoop en interne communicatie.

Verzorgt tevens de administratieve ondersteuning.

IRM360-pic-Maude.png (1)

Maude van Dijk

Account & Marketing Manager

Verantwoordelijk voor onze (online)marketing en (internationale) kanalen.

Maude heeft International Business & Management gestudeerd.

IRM360-pic-Dirk.png

Dirk Sanders

Manager Software Delivery

Verantwoordelijk voor Software Delivery, training en consultancy.

Studeerde ICT & Security Management en Certified ISO 27001 Lead Implementor.

WIljan-Team-Foto.png

Wiljan van Westerveld

Information Security Officer

Verantwoordelijk voor ons eigen ISO 27001 management systeem.

Studeerde HBO Security Management en studeert tevens voor een master.

 

 

Liveto-Team-Foto.png

Liveto Zimmerman

Customer Success Manager

Verantwoordelijk voor het succesvol laten onboarden van klanten en projecten.

+15 jaar ervaring in risicomanagement en compliance CISA, CISM, CRISC, GRCP en GRCA.

Luc-IRM360-Team.png

Luc Sevenich

Medewerker Service Delivery 

Ondersteunt klanten en partners bij service en support zaken vanuit onze ServiceDesk.

Luc studeert Security Management op het Saxion en zit in zijn derde jaar. 

Wendy-IRM360-foto-Team.png

Wendy Westerhoff

Junior Integrated Risk Management Software Consultant

Verantwoordelijk voor implementatiebegeleiding en bijdragen aan de CyberManager.

Wendy heeft Security Management gestudeerd.

unknown.png

Amir

Project manager development

Onze organisator tussen onze delivery/support en de ontwikkelaars

Studeerde Business en Science en PMP® Certified Project Manager

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Volg ons dan op:

                                                                

IRM360 is een officieel door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf