Over ons


 

Pragmatisch, innovatief en bewezen aanpak gericht op klantentevredenheid

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en leveren van Integrated Risk Management-oplossingen die onder andere veel worden gebruikt in de zorg, overheid en de zakelijke markt. Het CyberManager managementsysteem is een product van IRM360 B.V.. Inmiddels mogen wij vele MKB organisaties, ICT,  (financiële)dienstverleners, gemeenten, ziekenhuizen, verpleeg- en woonzorginstellingen tot onze gebruikers rekenen.

Pragmatiek is diep verweven in ons DNA. Onze oplossingen dekken processen af die soms als complex beschouwd worden en veel van onze gebruikers zijn geen expert op het gebied van information security management of privacy management. Hiervoor verwerken wij innovatieve en frisse concepten in onze software gericht op functionaliteit en gebruikersgemak.

Onze klanten en partners krijgen dan ook volop de gelegenheid om samen met ons onze producten continu te verbeteren. Suggesties die in brede zin bijdragen aan onze producten en passen in onze visie van Integraal Risico Management en standaard software benadering (geen maatwerk) worden opgenomen in de roadmap.

Wij staan voor het resultaat waar onze software voor wordt aangeschaft, voor zowel intern gebruik als ook voor de aantoonbaarheid naar de externe omgeving. Onze klanten bewijzen dit middels de vele succesvolle implementaties, aantoonbare compliance en behaalde certificeringen.

IRM360 B.V. is onderdeel van de Isatis Groep.

 Onze visie:

Realiseren van pragmatische, kosten efficiënte, gerichte en zelfstandige risicobeheersing & compliance voor certificering en voldoen aan wet- en regelgeving.

 

 Strategie:

Middels een portfolio van integreerbare Plug & Play managementsystemen incl. ready-to-go content gebaseerd vanuit een Integrated Risico Management (IRM) gedachte. Hiermee is elke organisatie, van klein tot groot, eenvoudig of complex, nationaal en internationaal actief, in staat risicobeheersing en certificering te realiseren.

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen


Onze maatschappelijke en duurzame betrokkenheid vinden wij niet meer dan logisch.

Wij ondersteunen dan ook diverse activiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk en diverse doelen die een positieve impact hebben op onze SDG doelstellingen.

Zo hebben wij ons via een donatie verbonden aan het Mission Blue project om onze zeeën en oceanen te beschermen.
Via een eigen IRM360 Mission Blue geldinzameling pagina voor dit goede doel willen wij graag iedereen stimuleren, bedrijven en particulieren, hier te doneren.

Wij streven naar een circulair bedrijfsmodel en maken bewuste keuzen voor duurzame en energiezuinige oplossingen zoals het toepassen van een paperless office, duurzame inkoop, een ontmoedigingsbeleid voor lease auto's en een bemoedigingsbeleid voor het gebruik van openbaar vervoer.
Zo beschikt onze huidige kantoorlocatie "De Leeuwenbrug" over een energielabel A (efficiënt klimaatsysteem, koelplafonds, zonne-energie) en is direct gelegen naast het station.

Zowel op kantoor, onderweg of op klant of thuiswerk locaties is er aandacht voor het welzijn van onze medewerkers. 
Het bieden van een veilige en prettige werksfeer vinden wij belangrijk voor onze medewerkers.

 

SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

heeft IRM360 erkend als officieel leerbedrijf. 


 

Isatis Group / IRM360 B.V. Nijmegen

Keizer Karelplein 32
6511 NH Nijmegen
024-3297772

Google maps

IRM 360 B.V. locatie Deventer

Leeuwenbrug 85
7411 TH Deventer
024-3297772

Google maps

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Volg ons dan op:

Verhoog risicobeheersing en versnel ISO implementaties en certificering!

Neem contact met ons op